HELP ONS HELPEN

Uw gift is zeer welkom. Daarmee kunnen we onze klanten van een voedselpakket blijven voorzien.

 

Klik op bovenstaande icoon of maak uw gift over naar:  

NL10 RABO 0383 7380 83 t.n.v. Voedselbank Gooi & Omstreken.

 

Wij zijn een ANBI. Uw gift is dus aftrekbaar voor de belastingen.

     

MEDEWERKER INTAKE (plaats Huizen)

Op de afdeling klantenadministratie (Intake) wordt gekeken of iemand in aanmerking komt voor een voedselpakket. Als medewerker van deze afdeling;

  • Beantwoord je telefonisch vragen van klanten
  • Verzorg je lijsten met het aantal pakketten
  • Registreer je de gegevens van klanten
  • Kennis Excel en Outlook is noodzakelijk.
  • Je werkt in teamverband en legt verantwoording af aan de sociaal-coördinator.
  • Je bent voor een langere periode beschikbaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilma Langhout, Sociaal Coördinator, telefoon 035-5267096.

E-mail: wilmal@voedselbankgooi.nl

MAGAZIJNMEDEWERKERS (plaats Huizen)

Voor diverse dagen zoeken wij hulp in het magazijn in Huizen voor het sorteren van de binnengekomen goederen, beoordelen en opslaan van vers voedsel, en het klaarzetten van producten voor de uitgiftepunten. Hoewel er hulpmiddelen zijn zoals rolkarren, pompwagens en een palletheffer, moet er ook regelmatig getild worden.

Bereidheid tot hulp bij het (dagelijks) gezamenlijk schoonhouden van de werkruimten i.v.m. voedselveiligheid (schrobmachine voor vloeren is aanwezig).

Vereisten:ruimtelijk inzicht en gevoel voor logistiek; goede gezondheid (geen rugklachten); beschikbaar voor een of meer dagdelen per week vooral op maandag, donderdag en vrijdag.

PLANNER TRANSPORT

Je maakt  wekelijks het rooster voor de chauffeurs van de vaste en extra ritten naar de uitgiftepunten en supermarkten. Je werkt zelfstandig en overlegt met de afdeling Acquisitie. Je bent handig met Excel, Word en Outlook, kunt goed het overzicht bewaken, bent sociaal vaardig en staat stevig in je schoenen!

CHAUFFEURS / BIJRIJDERS

Voor het ophalen en wegbrengen van goederen met onze vrachtwagens op dinsdag, woensdag en/of donderdag soms ook op maandag en vrijdag; enkele keer op zaterdag bij winkelacties). Hoewel er voldoende hulpmiddelen zijn zoals rolmateriaal, pompwagens en een palletheffer, moet er ook veel getild worden bij het bevoorraden van de uitgiftepunten. Van belang is daarom dat deze medewerkers goed kunnen sjouwen en tillen. Werkdagen in overleg.

Vereisten: Rijbewijs B-E (voor chauffeurs)

LID SCHOLENTEAM

Ons scholenteam is op zoek naar iemand die het team wil komen versterken. Het team geeft voorlichting aan kinderen op middelbare en basisscholen. Het team maakt daarbij gebruik van lespakketten en coördineert eventuele inzamelingsacties met de afdeling Acquisitie.


VRIJWILLIGERS BIJ WINKELACTIES (plaats Gooi- en Omstreken)

Dankzij de fantastische steun van een groot aantal supermarkten, mogen wij regelmatig op vrijdagen en/of zaterdagen een winkelactie houden, waarbij wij lang houdbare producten inzamelen. Wilt u ons af en toe helpen? Het gaat om ca. 3 acties per jaar en we werken per dag met verschillende shifts, dus het zal per keer maximaal 3 uur van uw tijd kosten. Heeft u een voorkeur voor een plaats? De acties vinden plaats in Baarn, Blaricum, Eemnes Hilversum, Huizen, Laren, Soest en Weesp.


Als u geïnteresseerd bent in één van bovengenoemde functies dan kunt u een bericht sturen naar hrm@voedselbankgooi.nl . Bellen kan natuurlijk ook. Tel: 035-5339775 op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Klik hier op een externe link:

VBNL_logo 

NIBUD

Versa Welzijn

Kennisring

Startpagina Schulden

Regelhulp_logo

Huizen voor Elkaar

 

Geplande
Winkelacties 2019

(Onder voorbehoud van voldoende vrijwilligers)

 

28 september
AH Smitsweg
Soest

 

28 september
AH Burgemeester de Grothestraat
Soest

 

5 oktober
AH Maxis
Muiden

 

19 oktober
AH Amstellandlaan
Weesp

 

25 en 26 oktober
AH Kerkelanden
Hilversum

 

13 en 14 december
AH Langestraat
Hilversum

 

Laatst bijgewerkt 16 juli 2019