HELP ONS HELPEN

Steun ons om wekelijks voedselpakketten te kunnen blijven verstrekken met uw donatie.

 

U kunt eventueel ook gewoon ouderwets overmaken naar onze bankrekening:

NL10 RABO 0383738083

 

t.n.v. Voedselbank Gooi & Omstreken.

 

Wij zijn een ANBI instelling, zodat uw gift aftrekbaar is voor de belasting.

Vrijwilligers vacatures Voedselbank Gooi & Omstreken

Wilt U ons komen helpen bij de voedselbank? Welkom!

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

 

MEEWERKEND VOORMAN-VROUW MAGAZIJN (plaats Huizen)

Voor met name de maandag en woensdag kunnen wij hulp gebruiken voor de coördinatie en het verwerken van binnenkomende en uitgaande goederen en alles wat daarbij komt kijken. We zoeken in deze functie mannen/vrouwen die met ons mee willen denken hoe we het magazijn nog beter kunnen organiseren. U werkt met een vast team vrijwilligers om alle goederen op de juiste manier te verwerken. Vindt u het leuk om met voedsel om te gaan, heeft u daarnaast ook wat kracht in de armen en benen? U bent van harte welkom om te komen praten.


MAGAZIJNMEDEWERKERS/STERS (plaats Huizen)

Voor de maandag en vrijdag zijn wij hard op zoek naar vrijwilligers die met een gezellig team alle inkomende goederen willen checken op houdbaarheidsdatum en beslissen wat direct moet worden uitgegeven of nog bewaard kan worden. Secuur zijn is een vak apart. Vindt u het leuk en is dit op uw lijf geschreven? Wij zijn speciaal op zoek naar mensen die maandag- en/of vrijdagg beschikbaar zijn. Hard werken, daarna gezellig even bijkomen in onze kantine.


VRIJWILLIGERS BIJ WINKELACTIES (plaats Gooi- en Omstreken)

Dankzij de fantastische steun van een groot aantal supermarkten, mogen wij regelmatig op vrijdagen en zaterdagen een winkelactie houden. Dit met name om lang houdbare producten in te zamelen bij het publiek. Wordt u vrijwilliger van ons mobiele actieteam? We werken met verschillende shifts, dus het zal per maand maximaal 3 uur van uw tijd kosten. Heeft u een voorkeur voor een plaats? De acties vinden plaats in Hilversum, Soest, Weesp en Huizen. Ook voor Baarn en de BEL gemeente is er nog plaats.


Als u geïnteresseerd bent in één van bovengenoemde functies dan kunt u een bericht sturen naar hrm@voedselbankgooi.nl t.a.v. Tamara Oosterhoff. Bellen kan natuurlijk ook. Tamara is bereikbaar via telefoonnummer 035-5339775 op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur.

 

Vacature vrijwilliger:

 

ALGEMEEN COÖRDINATOR 

(standplaats Huizen)

 

Wij zoeken per direct een  algemeen coördinator. Belangrijke onderdelen van de functie zijn;

  • Als Algemeen Coördinator geef je leiding aan de organisatieen alle activiteitendie daarbij horen. Je legt verantwoording af aan het bestuur.
  • Je begeleidt en ondersteunt alle vrijwilligers
  • Je adviseert en ondersteunt afdelingshoofden in Huizen en Uitgifte Coördinatoren in de regio.
  • Je signaleert ontwikkelingen, knelpunten en kansen en je weet deze om te zetten in verbeteringen voor onze Voedselbank

 

Voor meer informatie klik hier

Klik hier op een externe link:

VBNL_logo 

 speelgoedbank-hilversum-logo

NIBUD

Versa Welzijn

Op Eigen Kracht

Kennisring

Startpagina Schulden

Regelhulp_logo

Huizen voor Elkaar