HELP ONS HELPEN

U kunt ons heel goed helpen met uw gift.

Onze cliënten zijn u eeuwig dankbaar! Voor elke Euro!

 

Klik bovenstaand icon aan of maak uw gift over naar onze bankrekening:  

NL10 RABO 03 8373 8083

t.n.v. Voedselbank Gooi & Omstreken.

 

Wij zijn een ANBI. U mag dus bij de belasting uw gift aftrekken van uw inkomen.

     

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

MAGAZIJNMEDEWERKERS (plaats Huizen)

Voor diverse dagen zoeken wij hulp in het magazijn in Huizen voor het sorteren van de binnengekomen goederen, beoordelen en opslaan van vers voedsel, en het klaarzetten van producten voor de uitgiftepunten. Hoewel er hulpmiddelen zijn zoals rolkarren, pompwagens en een palletheffer, moet er ook regelmatig getild worden.

Bereidheid tot hulp bij het (dagelijks) gezamenlijk schoonhouden van de werkruimten i.v.m. voedselveiligheid (schrobmachine voor vloeren is aanwezig).

Vereisten:ruimtelijk inzicht en gevoel voor logistiek; goede gezondheid (geen rugklachten); beschikbaar voor een of meer dagdelen per week vooral op maandag, donderdag en vrijdag.

CHAUFFEURS / BIJRIJDERS

Voor het ophalen en wegbrengen van goederen met onze vrachtwagens op dinsdag, woensdag en/of donderdag (regelmatig ook op maandag en vrijdag; soms op zaterdag bij acties). Hoewel er voldoende hulpmiddelen zijn zoals rolmateriaal, pompwagens en een palletheffer, moet er ook veel getild worden bij het bevoorraden van de uitgiftepunten. Van belang is daarom dat deze medewerkers goed kunnen sjouwen en tillen.

Vereisten:Rijbewijs B-E (voor chauffeurs)

MEEWERKEND VOORMAN-VROUW MAGAZIJN (plaats Huizen)

Voor met name de maandag en woensdag kunnen wij hulp gebruiken voor de coördinatie en het verwerken van binnenkomende en uitgaande goederen en alles wat daarbij komt kijken. We zoeken in deze functie mannen/vrouwen die met ons mee willen denken hoe we het magazijn nog beter kunnen organiseren. U werkt met een vast team vrijwilligers om alle goederen op de juiste manier te verwerken. Vindt u het leuk om met voedsel om te gaan, heeft u daarnaast ook wat kracht in de armen en benen? U bent van harte welkom om te komen praten.


VRIJWILLIGERS BIJ WINKELACTIES (plaats Gooi- en Omstreken)

Dankzij de fantastische steun van een groot aantal supermarkten, mogen wij regelmatig op vrijdagen en zaterdagen een winkelactie houden. Dit met name om lang houdbare producten in te zamelen bij het publiek. Wordt u vrijwilliger van ons mobiele actieteam? We werken met verschillende shifts, dus het zal per maand maximaal 3 uur van uw tijd kosten. Heeft u een voorkeur voor een plaats? De acties vinden plaats in Hilversum, Soest, Weesp en Huizen. Ook voor Baarn en de BEL gemeente is er nog plaats.


Als u geïnteresseerd bent in één van bovengenoemde functies dan kunt u een bericht sturen naar hrm@voedselbankgooi.nl t.a.v. Tamara Oosterhoff. Bellen kan natuurlijk ook. Tamara is bereikbaar via telefoonnummer 035-5339775 op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Klik hier op een externe link:

VBNL_logo 

 speelgoedbank-hilversum-logo

NIBUD

Versa Welzijn

Op Eigen Kracht

Kennisring

Startpagina Schulden

Regelhulp_logo

Huizen voor Elkaar