HELP ONS HELPEN

U kunt ons heel goed helpen met uw gift.

Onze cliënten zijn u eeuwig dankbaar! Voor elke Euro!

 

Klik bovenstaand icon aan of maak uw gift over naar onze bankrekening:  

NL10 RABO 03 8373 8083

t.n.v. Voedselbank Gooi & Omstreken.

 

Wij zijn een ANBI. U mag dus bij de belasting uw gift aftrekken van uw inkomen.

     


Webmaster

Eén van onze p.r.-activiteiten is deze website: voorlichting, informatie en werving, wegwijs voor cliënten. Onze website is er vooral voor praktische informatie zoals contact- en adresgegevens, toelatingscriteria, diverse downloads, nieuws, verwijzingen naar interessante links, etc. Maar ook verslagen, foto’s, achtergronden en weetjes.

Onze doelgroep zijn onze cliënten, hulpverleners, bestuurders, pers, voorlichters, vrijwilligers, publiek, scholieren, studenten en verder ieder andere geïnteresseerde. Enzovoort.

Graag willen wij ook verborgen armoede een gezicht geven en aan de orde stellen. Niet onbelangrijk, vinden wij. Ondanks alle goede intenties, sociale zorg en regelingen van plaatselijke overheden wil er nog weleens wat onder de radar blijven. En dus onopgemerkt.

Het is tevens de bedoeling dat iedereen zich een beeld kan vormen van het nut van Voedselbanken en van Voedselbank Gooi & Omstreken in het bijzonder. “Waarom, hoe en wat”. Of “Is dat nou nog nodig tegenwoordig?”, antwoorden op dergelijke vragen.

Webmaster: Maarten F. van Leeuwen, Eemnes
Klik hier op een externe link:

VBNL_logo 

 speelgoedbank-hilversum-logo

NIBUD

Versa Welzijn

Op Eigen Kracht

Kennisring

Startpagina Schulden

Regelhulp_logo

Huizen voor Elkaar