Medewerker uitgiftepunt Huizen

Help jij ons mee voedselpakketten uit te delen?

Op ons uitgiftepunt in Huizen delen we iedere week voedselpakketten uit aan ca.80 gezinnen uit Huizen. De pakketten bestaan uit ten minste 3 gezonde maaltijden per week. Dit doe je samen met een aantal collega vrijwilligers in de Thomaskerk. Voor dit betekenisvolle werk zoeken wij op donderdag van 11.00 tot ongeveer 14.30 uur een:

Medewerker uitgiftepunt Huizen

Samen met een gezellig team zorg je er voor dat de uitgifte goed verloopt. Je helpt de geleverde voedingsmiddelen in ontvangst te nemen, zorgt ervoor dat deze op tijd klaar staan voordat de klanten komen. Je helpt de klanten bij het vullen van hun boodschappentassen met levensmiddelen en na de uitgifte help je met opruimen.

Wil jij het verschil maken, ben je een samenwerker en fysiek in staat om te tillen en ben je sociaal en betrokken, kom dan werken binnen ons team van enthousiaste vrijwilligers.

Help jij ons door te gaan met ons werk en ben je na dit gelezen te hebben enthousiast geworden?

Stuur dan een email met je motivatie en gegevens naar Isabelle en Ineke op hrm@voedselbankgooi.nl zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakings- gesprek. Wij kijken uit naar je reactie!

Voedselbank Gooi & Omstreken – Energieweg 35 1271 EC Huizen – T: 035-5339775