Vacatures

Meer dan één miljoen mensen in Nederland leeft onder de armoedegrens. Maar niemand  hoeft honger te hebben. De Voedselbank staat klaar om te helpen. Met het inzamelen van voedseloverschotten worden voedselpakketten samengesteld. Dat is goed voor mens en milieu.

Al het werk bij de Voedselbank wordt gedaan door onbetaalde vrijwilligers. Bedrijven, kerken, instellingen, overheden en particulieren helpen ons met geld, voedsel en diensten. Dankzij hun hulp kunnen onze vrijwilligers in regio Gooi en Omstreken elke week ruim 700 voedselpakketten uitdelen aan mensen die dat hard nodig hebben.

Er is een goede organisatie nodig om alles goed te kunnen regelen. Daar komen allerlei functies bij kijken die door gemotiveerde vrijwilligers worden ingevuld. Momenteel hebben we de onderstaande vacatures. We horen graag van u! U kunt mailen naar hrm@voedselbankgooi.nl of bellen naar 035-5339775 op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Veel gestelde vragen

Tot nu toe 1 tot 4 dagdelen per week. De coördinatoren zijn er 2 à 3 dagen per week.
Wel wordt verwacht dat iemand zich voor tenminste een half jaar, liefst langer, verbindt.

De organisatie van een voedselbank is nogal complex. In Huizen helpen ruim 120 mensen met aanvoer, opslag, sorteren, samenstellen en uitdelen van pakketten en voor de acquisitie, klantenadministratie en secretariaat . De coördinatie en organisatie van het geheel omvat voorts werkzaamheden als voorraadbeheer en administratie. In de uitgiftepunten werken daarnaast gemiddeld 12 vrijwilligers uit de betreffende gemeenten. Er zijn dus best veel mensen nodig.

Ja, dat is ook een van de sociale doelen.

Vrijwilligers gezocht!

vacature
Maarten vanLeeuwen

Magazijnmedewerker

Wil jij onze klanten van de Voedselbank ondersteunen in ons magazijn? In ons magazijn in Huizen bereiden we de uitgifte voor van voedselpakketten voor ca.

Lees verder »
vacature
Maarten vanLeeuwen

Floormanager Magazijn

Wil jij onze klanten van de Voedselbank ondersteunen in ons magazijn? In ons magazijn in Huizen bereiden we de uitgifte voor van voedselpakketten voor ca.

Lees verder »
vacature
marcel

Vrijwilliger winkelacties

Dankzij de fantastische steun van een groot aantal supermarkten, mogen wij regelmatig op vrijdagen en/of zaterdagen een winkelactie houden, waarbij wij lang houdbare producten inzamelen.

Lees verder »