Sinterklaas donatie voor kinderen van de voedselbank

 

Help onze cliënten
tijdens corona

HELP ONS HELPEN

Uw gift is zeer welkom. Daarmee kunnen we onze klanten van een voedselpakket blijven voorzien.

 

Klik op bovenstaande icoon of maak uw gift over naar:  

NL10 RABO 0383 7380 83 t.n.v. Voedselbank Gooi & Omstreken.

 

Wij zijn een ANBI. Uw gift is dus aftrekbaar voor de belastingen.

     

Integriteitscode
Wij vinden integer werken heel belangrijk. Dat geldt zeker voor het werken met onze klanten die kwetsbaar zijn door de positie waarin ze terecht zijn gekomen. Als gezamenlijke voedselbanken in Nederland hebben wij daarom een aantal regels opgesteld over hoe wij de integriteit van ons werk kunnen bevorderen en bewaken.
Speciale aandacht hebben wij daarbij voor ongewenst gedrag van medewerkers. De landelijke integriteitscode (bijlage graag koppelen) wordt door onze organisatie van harte onderschreven en wij dragen deze actief uit binnen onze organisatie.

Vertrouwenspersoon
Ook bij het werken voor de voedselbank kun je als vrijwilliger te maken krijgen met ongewenst gedrag zoals pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie of agressie en geweld op de werkvloer. Je kunt met je probleem naar de (algemeen) coördinator of een bestuurslid gaan. Als er behoefte bestaat anoniem, vertrouwelijk te praten is er een vertrouwenspersoon speciaal hiervoor aangesteld binnen onze voedselbank (Els Smit – bestuurslid). Ook kan contact opgenomen worden met een van de landelijke vertrouwenspersonen (hier graag link naar: www.voedselbankennederland.nl/wat-we-doen-/integriteits-en-vertrouwenspersonen) voor de voedselbanken.
De vertrouwenspersoon kan u adviseren en stelt niemand op de hoogte van het contact, tenzij u hiermee uitdrukkelijk akkoord bent gegaan. Zo kan gezamenlijk tot een oplossing gekomen worden en kunt u uw vrijwilligerswerk weer veilig en met plezier uitvoeren. U houdt zelf dus de regie over het proces.


De vertrouwenspersoon is er ook voor andere misstanden, zoals (vermoedens van) diefstal, fraude of oneerlijk verdelen van voedsel.

 

Bekijken of downloaden van de informatie, verwijzingen en links over ons (ook landelijk) beleid? Klik op onderstaande afbeelding.

Klik hier op een externe link:

 

WETEN HOE DE VOEDSELBANK WERKT?

Bekijk onderstaand fimpje:

Steffie_logo

VBNL_logo 

NIBUD

Versa Welzijn

Kennisring

Startpagina Schulden

Regelhulp_logo

Huizen voor Elkaar

 

Geplande
Winkelacties 2020

(Onder voorbehoud van voldoende vrijwilligers)

 

Vanwege de Coronoacrisis gaat er veel niet door. Echter, supermarkten mogen open blijven. Vandaar dat de volgende ondernemers besloten om de hieronder genoemde winkelacties wèl te laten doorgaan, waarvoor onze dank! Onze cliënten kunnen het hard gebruiken:

 

Vanaf 8 november:

Landelijke AH-actie. Meer info: zie o.a info en posters in de winkels en de media

 

20 november:

AH Heigalerij, Van Hoogendorplaan HILVERSUM

 

20/21 november:

AH Langestraat HULVERSUM

 

20/21 november:

AH Gijsbrecht van Amstelstraat HILVERSUM

 

21 november:

AH Meenthof KORTENHOEF

 

21 november:

AH Achtergracht WEESP

 

21 november:

AH Brg. Grothestraat SOEST

 

27 en 28 november:

Boni BAARN,
verzorgd door RK Maria Koningin kerk, Baarn

 

28 november:

AH Tambourijn SOEST-OVERHEES

 

Laatst bijgewerkt 20 november 2020