Help onze cliënten
tijdens de crisis

Help ons
met transport

 

HELP ONS HELPEN

Uw gift is zeer welkom. Daarmee kunnen we onze klanten van een voedselpakket blijven voorzien.

 

Klik op bovenstaande icoon of maak uw gift over naar:  

NL10 RABO 0383 7380 83 t.n.v. Voedselbank Gooi & Omstreken.

 

Wij zijn een ANBI. Uw gift is dus aftrekbaar voor de belastingen.

     

De Voedselbank Gooi & Omstreken is een vrijwilligersorganisatie ondergebracht in een stichting die zich ten doel stelt enerzijds ondersteuning bieden aan mensen die tijdelijk gebrek hebben aan voldoende inkomen en anderzijds het voorkomen van voedselverspilling.
Momenteel worden ongeveer 550 voedselpakketten wekelijks uitgedeeld. Kortom, wij brengen overschot en gebrek aan voedsel bij elkaar. Wij verlenen belangeloos hulp. Er worden geen goederen en/of voedselproducten gekocht of verkocht.

De Voedselbank Gooi & Omstreken is gevestigd te Huizen, van waaruit ook de distributie van de voedselpakketten in de omgeving plaatsvindt.  Naast Huizen zijn er ook uitgiftepunten in Baarn, Laren, Hilversum, Huizen, Soest en Weesp.


Voor spoedige indiensttreding is de Voedselbank op zoek naar:

MAGAZIJNMEDEWERKER (plaats Huizen)

Voor diverse dagen zoeken wij hulp op basis van oproep in het magazijn in Huizen voor het sorteren van de binnengekomen goederen, beoordelen en opslaan van vers voedsel, en het klaarzetten van producten voor de uitgiftepunten. Hoewel er hulpmiddelen zijn zoals rolkarren, pompwagens en een palletheffer, moet er ook regelmatig getild worden.

Bereidheid tot hulp bij het (dagelijks) gezamenlijk schoonhouden van de werkruimten i.v.m. voedselveiligheid (schrobmachine voor vloeren is aanwezig).

Vereisten: ruimtelijk inzicht en gevoel voor logistiek; goede gezondheid (geen rugklachten); beschikbaar voor een of meer dagdelen per week vooral op maandag, donderdag en vrijdag.


VRIJWILLIGERS BIJ WINKELACTIES (plaats Gooi- en Omstreken)

Dankzij de fantastische steun van een groot aantal supermarkten, mogen wij regelmatig op vrijdagen en/of zaterdagen een winkelactie houden, waarbij wij lang houdbare producten inzamelen. Wilt u ons af en toe helpen? Het gaat om ca. 3 acties per jaar en we werken per dag met verschillende shifts, dus het zal per keer maximaal 3 uur van uw tijd kosten. Heeft u een voorkeur voor een plaats? De acties vinden plaats in Baarn, Blaricum, Eemnes Hilversum, Huizen, Laren, Soest en Weesp.


Medewerker Acquisitie

Dit ga je doen:
Ons team van acquisitie is verantwoordelijk voor het werven van voedsel en goederen, rechtstreeks bij bedrijven dan wel via winkels, acties, scholen en/of kerken. Ook zorgen we ervoor dat onze database bijgehouden wordt.

Dit is jouw profiel:
Wij zoeken iemand die:

  • Ervaring heeft met binnen- en/of buitendienst acquisitie
  • Kan werken met geautomatiseerde systemen
  • Twee dagdelen beschikbaar is (liefst op woensdag/donderdag)
  • Beschikt over eigen vervoer

Wie zijn wij:
In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.
De voedselbank helpt door de armsten onder hen tijdelijk te voorzien van
voedselpakketten. Hiervoor werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheid en particulieren.
Zo zorgen we ervoor dat de armoede wordt bestreden, voedseloverschotten
verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Voedselbank Nederland is de landelijke vereniging voor ruim 160 Voedselbanken in Nederland en fungeert als ‘service center’ voor de lokale Voedselbank.
Iedereen, landelijk en lokaal, in totaal meer dan 10.000 mensen, werkt bij ons als vrijwilliger!

Wij bieden je:
De kans om een bijdrage te leveren aan het doel van de voedselbank in een team van enthousiaste collega’s. Werkzaamheden kunnen eventueel deels vanuit huis worden gedaan.

Help jij ons door te gaan met ons werk?

Neem voor vragen contact op met:
E: hrm@voedselbankgooi.nl
Voor meer informatie: www.voedselbankgooi.nl
Wij kijken uit naar je reactie en nemen contact met je op!


Magazijnmedewerker KVV (Koel Vries Vers) (m/v)

Dit betreft een vrijwillige functie.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die met een heel gezellig team alle inkomende goederen willen bekijken op houdbaarheidsdatum en beslissen wat direct moet worden uitgegeven of bewaard kan worden.
Secuur zijn is een vak apart. Vindt u het leuk en is dit op uw lijf geschreven?
Wij zijn speciaal op zoek naar mensen die dinsdagochtend beschikbaar zijn. Hard en fysiek werken, daarna gezellig even bijkomen in onze kantine.

Waar het met name om draait bij Koel Vries Vers is de attitude van medewerkers ten aanzien van voedselveiligheid en hygiëne. De richtlijnen voor de behandeling van vers voedsel luistert bij deze afdeling heel nauw.

Je houdt je aan de hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften zoals die zijn voorgeschreven door de inspectie en zijn beschreven in het handboek. Je gaat netjes en secuur te werk, je kunt goed samenwerken en hebt goede communicatieve vaardigheden.

Locatie is ons regiokantoor in Huizen aan de Energieweg.


Als u geïnteresseerd bent in één van bovengenoemde functies dan kunt u een bericht sturen naar hrm@voedselbankgooi.nl . Bellen kan natuurlijk ook. Tel: 035-5339775 op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 12.30 uur.

Klik hier op een externe link:

 

WETEN HOE DE VOEDSELBANK WERKT?

Bekijk onderstaand fimpje:

Steffie_logo

VBNL_logo 

NIBUD

Versa Welzijn

Kennisring

Startpagina Schulden

Regelhulp_logo

Huizen voor Elkaar

 

Geplande
Winkelacties 2020

(Onder voorbehoud van voldoende vrijwilligers)

 

14 oktober

AH Lindenlaan HUIZEN
(ipv Plus Oostermeent, zij hebben zich terug getrokken)

 

21 oktober

AH Burg. Grothestr. SOEST

 

28 oktober

Tamboerijn SOEST-OVERHEES

 

11 en 12 december

Jumbo Larenseweg HILVERSUM

 

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2020