Medewerker secretariaat m/v

Ben jij de spin die de draadjes van ons web blijft verbinden?

Medewerker Secretariaat m/v

(onbetaald vrijwilligerswerk)


Het secretariaat op ons regiokantoor is het kloppende hart van de Voedselbank Gooi & Omstreken. Je werkplek is tevens de ontvangstruimte waar onze bezoekers binnenkomen en zich melden. Je neemt de telefoontjes aan die regelmatig binnenkomen en ondertussen lopen onze vrijwilligers binnen voor een kletspraatje of omdat ze iets willen bespreken. Dit alles maakt het werk extra leuk, want je zit dicht bij het vuur en krijgt mee wat er speelt. Tevens heb je met alle afdelingen binnen onze Voedselbank contact. Je beantwoordt mailtjes, houdt de agenda bij, verstuurt nieuwsbrieven en zorgt dat alle bijkomende administratieve werkzaamheden gedaan worden.

Vanzelfsprekend ben je niet de enige spin in ons web. In totaal bestaat het team van het secretariaat met jou erbij uit 5 vrijwilligers. Het secretariaat is op dinsdag, woensdag en donderdag bemand van 09.30 tot 15.30 uur. Jullie zijn niet met z’n allen tegelijk aan het werk en daarom is een goede overdracht van hetgeen je gedaan hebt enorm belangrijk. Hoewel je meestal werkt op een vaste dag, ben je flexibel en vind je het geen probleem zo nu en dan in te springen op een andere dag. Samen met je collega’s vangen jullie tijdens vakanties in goed overleg elkaars dagen op.

Dit is jouw profiel:

Je bent beschikbaar om te werken op dinsdagmiddag van 12.30 – 14.30 uur en wil indien nodig op wisselende dagen werken of een extra dag inspringen voor een van je collega’s. Je kunt zelfstandig werken. Je bent accuraat en discreet en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Werken met Word en Excel is voor jouw gesneden koek.

Wij bieden je:

Je krijgt een dynamische, gezellige werkplek en wordt onderdeel van een enthousiaste en gedreven club vrijwilligers. In onze kantine kun je even lekker genieten van koffie, thee of je lunch en andere vrijwilligers ontmoeten. Kortom, het is een leuke manier om je netwerk te vergroten.

Kan je na dit gelezen te hebben niet wachten om aan de slag te gaan?

Mail dan je reactie naar Isabelle via HRM@voedselbankgooi.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en je uitnodigen voor een kennis- makingsgesprek. Als je eerst nog vragen hebt, kun je je mogelijke toekomstige collega’s bellen op dinsdag t/m donderdag van 09.30 – 15.30 uur op 035-5339775.